Limburgse handbaldagen logo

REÜNIE 30 JAAR LHD

REÜNIE OUD-SPELERS/STAF 30 JAAR LHD

 

Ter gelegenheid van de 30e Limburgse Handbal Dagen, wordt op de eerste speeldag van het toernooi een grote reünie gehouden. Hiervoor zijn alle spelers, trainers en begeleiders die ooit hebben deelgenomen aan de LHD van harte uitgenodigd. Aanmelden kan hier .

 

De reünie is bedoeld voor alle oud-deelnemers van de ploegen die sinds de start van de LHD hebben deelgenomen: V&L uit Geleen, Blauw-Wit en BFC uit Beek en Sittardia uit Sittard. Ook spelers en staf die in het verleden uitkwamen voor de huidige deelnemers OCI-LIONS en BEVO HC hopen we terug te zien op woensdag 27 december 2017 in de Stadssporthal in Sittard-Geleen. Bovendien zijn ook alle oud-bestuursleden van de LHD-toernooicommissie van harte welkom.

 

Zij  krijgen allen gratis toegang tot de wedstrijden van de eerste speeldag en vanaf 17.30 uur is er een gezellig samenzijn in de kantine van de Stadssporthal. Hier kan onder het genot van een hapje en een drankje worden bijgekletst met oude teamgenoten (en tegenstanders).

 

 

Voormalige vedetten die de reünie en/of de wedstrijden op de eerste speeldag willen bijwonen, dienen hun komst vooraf kenbaar te maken. Dat kan via een speciaal formulier, dat hier te vinden is. Let op: de entree is uiteraard gratis, maar om organisatorische redenen dient u bij aanmelding een bedrag van 10 euro over te maken. In ruil hiervoor ontvangt u een speciaal entreeticket dat bij binnenkomst in de Stadssporthal recht geeft op vijf consumptiepenningen (reguliere prijs 2 euro per stuk).

 

De Limburgse Handbal Dagen vinden plaats op 27, 28 en 29 december 2017. Inmiddels is het deelnemersveld compleet. De volgende ploegen zullen strijden om de Limburg Cup:  ABC/UMinho Braga (Portugal), Halden Topphandball (Noorwegen), Dynamo Astrachan (Rusland), Club Balonmano Benidorm (Spanje), HD Odorheiu Secuiesc (Roemenië) en het nationale team van Israël. Daarnaast zijn de vaste thuisploegen OCI-LIONS uit Sittard-Geleen en BEVO HC uit Panningen present.

 

 

We hopen u in grote getalen te mogen verwelkomen op woensdag 27 december. Schroom niet om oude handbalvrienden te attenderen op deze reünie, zodat ook zij zich kunnen inschrijven. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over de Limburgse Handbal Dagen? Volg ons dan op Facebook, Twitter en via ww.lhd.nl.

 

Met sportieve groet,

 

Toernooicommissie LHD