Limburgse handbaldagen logo

Rolstoel & G-Handbal

Op de LHD doet iedereen mee!

 

De organisatie vindt het belangrijk dat handbal in al haar vormen wordt gepromoot. Vandaar dat er diverse clinics worden gehouden voor bijvoorbeeld de jeugd en minder validen.

 

G-Handbal

 

Onder het motto “Bij de LHD doet iedereen mee” wordt er ook dit jaar weer een G-handbalwedstrijd georganiseerd.  G-handbal is een aangepaste vorm van handbal, bedoeld voor spelers met een verstandelijke beperking, die niet rolstoelgebonden zijn. Het G-Handbal is sterk in opkomst en wordt bij steeds meer handbalverenigingen aangeboden.


Op woensdag 27 december om 14.30 uur zullen de G-handbalteams van Bevo HC, HandbaL Venlo en LimMid het tegen elkaar opnemen in Sporthal De Heuf in Panningen. Net zoals voorgaande jaren zal het plezier er weer vanaf spatten. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Fabian Aerts.

 

Eveneens op woensdag 27 december om 14.30 uur, maar dan in de Stadssporthal in Sittard, zullen de G-teams van V&L en BFC tegen elkaar strijden. Hier staat de wedstrijd onder leiding van Koldobieke Ramos.

 

De beide wedstrijden zijn GRATIS te bezoeken.

Wilt u tevens de tophandbalwedstrijden van de Limburgse Handbal Dagen bezoeken? Bestel dan nu uw tickets via www.lhd.nl/tickets of koop ze aan de kassa bij de sporthal.

 


Rolstoelhandbal

Dit jaar is er ook aandacht voor rolstoelhandbal. Tijdens de finaledag zal om 18.00 uur een wedstrijd worden gehouden tussen Quintus en BFC. Spelers van beide teams zullen gemixed, waardoor het niveauverschil minimaal zal zijn en de spanning des te groter!

Meer weten over deze vorm van handbal? Lees dan onderstaande folder!

Wil je je aanmelden bij BFC, dan kan dat via onderstaand contactadres.