Limburgse handbaldagen logo

INSCHRIJVINGEN JEUGDCLINICS GEOPEND!

 

Op 27, 28 en 29 december wordt de 30e editie van de Limburgse Handbal Dagen georganiseerd. Dit keer niet alleen in de Stadssporthal in Sittard, maar ook in Sportarena De Heuf in Panningen. Hier vind je meer informatie over de jeugdactiviteiten en de speciale toegangsregeling voor de jeugd en ouders.

 

Inschrijven voor de clinics kan hier!
 


27 december 2017:  E- en F-jeugd (geboren in 2007 t/m 2010)      

                                
16.00 – 17.30 uur: Handbalclinic voor de E- en F-jeugd in zowel Panningen als Sittard (max. 100 deelnemers per locatie). De clinics worden verzorgd i.s.m. BEVO HC (Panningen) en Handbalschool Zuid-Limburg (Sittard)


INSCHRIJVEN: http://www.lhd.nl/inschrijfformulier/

 

28 december 2017:  C- en D-jeugd (geboren in 2003 t/m 2006)                
                                
15.00 – 16.30 uur: Handbalclinic voor de C- en D-jeugd in zowel Panningen als Sittard (max. 100 deelnemers per lokatie). De clinics worden verzorgd i.s.m. BEVO HC (Panningen) en OCI-LIONS (Sittard). In de clinic zit tevens de voorronde voor de Shoot-Out voor de D-jeugd verwerkt.

 

INSCHRIJVEN: http://www.lhd.nl/inschrijfformulier/

 

29 december 2017: finale Shoot-Out voor D-jeugd (geboren in 2005-2006)

 

15.30 – 16.00 uur: Finale Shoot-Out: de twee beste jongens en meisjes uit de voorrondes in Panningen gaan het opnemen tegen de twee beste jongens en meisjes uit de voorrondes in Sittard.


 

Meer info over de activiteiten vind je op de website:
http://www.lhd.nl/wedstrijden/sideevents/

 


 

Algemene toegangsregeling voor jeugd

 

  • Gratis toegang voor kinderen t/m 8 jaar (geboren in 2009 of later) voor ALLE LHD-activiteiten

 

  • Jeugd van 9 t/m 15 jaar: jeugdkaart, keuze uit dagkaart of passe-partout.

 

Toegangsregeling voor deelnemers aan de clinics

Deelnemers aan een clinic hebben op de dag van de clinic gratis toegang tot de POULE-wedstrijden op de locatie waar zij de clinic volgen. Willen zij echter de kruisfinales of de plaatsingswedstrijden bijwonen, dan zullen zij in het bezit moeten zijn van een geldige entreekaart. Tickets koop je hier.

 

Toegangsregeling voor ouders
Ouders of andere belangstellenden die enkel de sporthal wensen te bezoeken om de jeugdclinics bij te wonen, kunnen gratis naar binnen. Na afloop van de activiteit dienen zij echter de hal te verlaten.

Wanneer u besluit om ook de tophandbalwedstrijden bij te wonen, dient eerst een geldige entreekaart te worden gekocht via http://www.lhd.nl/tickets/tickets/ of aan de kassa.

 

Aanmelden

Wil je meedoen aan een clinic of de voorronde van de shoot-out, meld je dan aan via het inschrijfformulier op  http://www.lhd.nl/wedstrijden/sideevents/

Doe het snel want voor elke activiteit hebben we per locatie slechts plaats voor maximaal 100 deelnemers en VOL = VOL!

 

Terug naar het nieuwsoverzicht