Limburgse handbaldagen logo

Pers - Press

Pers

De Limburgse Handbal Dagen mogen zich verheugen op veel media-aandacht uit binnen- en buitenland. Van nationale en regionale kranten en tv-zenders tot en met vakbladen en handbalwebsites. Daarnaast zijn er diverse fotografen en fotopersbureaus aanwezig. 

Vertegenwoordigers van de pers zijn uiteraard van harte welkom.

 

Media-vertegenwoordigers kunnen zich tot en met 21 december accrediteren via deze link.

 

Daarnaast is accreditatie helaas niet meer mogelijk. Zonder een persoonsgebonden accreditatie kunt u geen gebruik maken van de mediafaciliteiten en is het niet toegestaan om met professionele opname-apparatuur de zaal te betreden.

 


VERSLAGGEVERS

Voor verslaggevers worden speciale zitplaatsen aan het speelveld gereserveerd. Let op: het aantal zitplaatsen op deze perstribune is beperkt. Een aantal vaste mediapartners heeft te allen tijde recht op een zitplaats. Interviewverzoeken voor spelers en trainers van de deelnemende (buitenlandse) ploegen, alsmede persvragen aan de organisatie, dienen via de media-coordinator van de LHD te verlopen en kunnen per e-mail gericht worden aan pers@lhd.nl


(AUDIO)VISUELE MEDIA

Fotografen en cameramensen mogen zich opstellen aan de lange zijde van het speelveld, met dien verstande dat de spelers, begeleiders en officals nooit mogen worden gehinderd en het zicht van de overige aanwezigen niet bovenmatig wordt belemmerd.

Mogelijk worden bepaalde wedstrijden opgenomen ten behoeve van uitzending op tv en/of internet. In dat geval worden posities aan de rand van het speelveld vrijgemaakt ten behoeve van tv-camera's en zijn deze plaatsen niet beschikbaar voor andere mediavertegenwoordigers.

Radioverslaggevers kunnen hun werk in beginsel doen vanaf de perstribune. 


TECHNISCHE FACILITEITEN

In de hal is voor de pers gratis Wi-Fi en er zijn voldoende stroompunten aanwezig bij de perstribune. Mediavertegenwoordigers dienen vooraf kenbaar te maken wanneer zij aanvullende technische faciliteiten wensen.

 

Het is niet toegestaan met draadloze microfoons e.d. te werken in de sporthal.